Επίλέξτε Σειρά Κατασκευαστή
Ηλικία/Age
Μέγεθος Ζώου/Animal size
Χαρακτηριστικά
Τιμή
€ € 
Εκκαθάριση Όλων

Prescription Diet™ Feline z/d™ 2kg

Βασική τιμή με ΦΠΑ: 30,00 €
Τιμή πώλησης: 30,00 €
Ποσό ΦΠΑ: 5,61 €
Τιμή πώλησης: 30,00 €
SKU: 493
Τροφή που συστήνεται για τροφική αλλεργία-δυσανεξία για ενήλικες γάτες
Πίσω στο: Ξηρά Τροφή

Η Prescription Diet™ Feline z/d™ είναι κλινική τροφή που συστήνεται για: τροφική αλλεργία-δυσανεξία, που μπορεί να συμπεριλαμβάνει: Χρόνιο κνησμό, έξω ωτίτιδα, γαστρεντερικές διαταραχές όπως φλεγμονώδη νόσο έντερο (συμπεριλαμβανομένης της κολίτιδας).
Δεν συστήνεται για: γατάκια, γάτες σε εγκυμοσύνη ή γαλουχία.

Πρωτεΐνες με μοριακό βάρος μικρότερο από 10,000 daltons δεν είναι πιθανό να ανιχνεύονται από το ανοσοποιητικό σύστημα. Η ζωική πρωτεΐνη στη z/d Low Allergen Feline υδρολύεται εκτενώς για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ανίχνευσής της από το ανοσοποιητικό σύστημα. Το συμπύκνωμα πρωτεϊνών ρυζιού και το ρύζι είναι οι μόνες πηγές φυτικών πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Η πηγή λιπαρών είναι το φυτικό έλαιο, καθαρισμένο ώστε να μην περιέχει πρωτεΐνες. Η z/d low Allergen Feline υπάρχει μόνο ως ξηρή τροφή, εάν προτιμάται, μπορεί να χορηγηθεί σε συνδυασμό με τη z/d ULTRA Allergen-Free Feline σε κονσέρβα.

Κύρια οφέλη

  • Ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο τροφικής αλλεργίας-δυσανεξίας. Η αλλεργία- δυσανεξία στο ρύζι είναι σπάνια στις γάτες.
  • Θρέφει το δέρμα και το τρίχωμα.
  • Βελτιώνει τη διαθεσιμότητα θρεπτικών συστατικών σε ασθενείς με πεπτικό σωλήνα που υπολειτουργεί.
  • Εξουδετερώνει ελεύθερες ρίζες.

Με την προσθήκη της συγκεκριμένης κλινικής δίαιτας στο καλάθι αγορών μου επιβεβαιώνω ότι έχω διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τα παρακάτω:

  • Επιβεβαιώνω ότι το κατοικίδιό μου έχει εξεταστεί από κτηνίατρο ο οποίος μου συνέστησε τη συγκεκριμένη κλινική δίαιτα.
  • Κατανοώ ότι κατά τη διάρκειας της χορήγησης της εν λόγω κλινικής δίαιτας θα πρέπει να συμβουλεύομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον κάθε 6 μήνες) τον κτηνίατρό μου αναφορικά με τη χρήση αυτής.
  • Κατανοώ ότι θα πρέπει να αναζητήσω άμεση κτηνιατρική συμβουλή σε περίπτωση που η υγεία του κατοικιδίου μου επιδεινωθεί καθοιονδήποτε τρόπο.

Αλεσμένο ρύζι, συμπυκνωμένες πρωτεΐνες ρυζιού, υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, φυτικό έλαιο, αφυδατωμένο υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, ανθρακικό ασβέστιο, κυτταρίνη, χλωριούχο κάλιο, φωσφορικό διασβέστιο, αλάτι, θειικό ασβέστιο, ταυρίνη, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες εγκεκριμένες από την ΕΕ.

Πρωτεΐνη 33,1%, Λίπος 16,4%, Υδατάνθρακες (NFE) 41,7%, Ίνες 2,6%


Επικοινωνία

Επιστολή Ειδήσεων

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας.
Top